A1 Capital: Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi güçlü yükselişler ve düşüşler yaşadı

A1 Capital, güne volatil bir şekilde başlayan Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi’nin kısa vakit aralıklarında güçlü yükselişler ve güçlü düşüşler yaşadığını açıkladı.

A1 Capital: Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi güçlü yükselişler ve düşüşler yaşadı
Yayınlama: 23.07.2024
1
A+
A-

“Ağustos 2024 Vade Endeks 30 Sözleşmesi”

A1 Capital, güne volatil bir şekilde başlayan Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi’nin kısa vakit aralıklarında güçlü yükselişler ve güçlü düşüşler yaşadığını açıkladı. Her ne kadar gün ortasında bu hareketler yatay-volatil gözükse de kapanışa yakın gelen satış baskısına direnemedi ve günü yüzde 0.08 değer kaybı ile 12710 seviyesinden tamamladı.

Bu negatif kapanış eşliğinde halihazırda bozulmalar gözlemlenen teknik göstergelere ek olarak, diğer teknik göstergelerden de bazılarının yönünü aşağıya çevirdiği görülüyor.

Buna karşın, sözleşme yaşadığı bu geri çekilmeye rağmen, her ne kadar gün içinde biraz altına taşmış olsa da, yükselen trendinin üstünde hareketini sürdürdü. Ayrıca gelen satışlara rağmen sözleşme, hem 22 hem de 50 günlük ortalamalarının üstünde fiyatlanmaya devam ediyor. Ek olarak kapanışın son saatlerinin olumlu geçmesi ile saatlik bazdaki kısa vadeli teknik göstergelerin yönlerini yukarı çevirdiğini görüyoruz. Son olarak da daha önce de bahsedilen yükselen üçgen formasyonu da görünürlüğünü korumaya devam ediyor.

Beklenti paralelinde, trend desteğinin üzerinde karşılanan fiyatlar, yükselen üçgen formasyonu ve saatlik bazda teknik göstergelerden yola çıkarak günü pozitif geçirmesini beklenen sözleşmede 12357 üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir.

Yükselen trendde hareketin devamında 12849 ve 12949 seviyeleri ilk ara dirençler olarak izlenebilir.

Olası bir yükselen trendin kırılması durumunda 12357 ve 12282 seviyeleri alt destekler olarak takip edilebilir.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.