Başkan Büyükkılıç: Kayseri’mizi ileriye taşıyacak olan çalışmalarımıza devam ediyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç: Kayseri’mizi ileriye taşıyacak olan çalışmalarımıza devam ediyoruz
Yayınlama: 22.07.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, milletvekilleri ve belediye başkanları ile büyükşehir belediyesinde bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, merkez ve ilçelerde yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırımlar ile şehri daha ileriye taşıyacak yatırımlar istişare edildi.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek, berekete vesile olunduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizi ilgilendiren ve şehrimizi daha ileriye taşıyacak olan çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Büyükkılıç, istişare, uyum kültürü ve ortak akla özen gösterdiklerini belirterek, “Bir taraftan kadim kentimizde hizmetlerin planlı, programlı, etkin, verimli ve uyum içinde yürütülmesini sağlarken, diğer taraftan yenilikçi, adil, kaliteli, katılımcı, ortak akılla istişareyi önemseyen, ekip ruhuyla etkin ve verimli yönetim anlayışıyla, şehrimizin değerine değer katmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.