Bakan Tekin, Tercih Destek Programı’nda öğrencilerle buluştu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sınav dönemi sonrasında okul tercihi yapacak öğrencilerle Tercih Destek Programı’nda bir araya geldi.

Bakan Tekin, Tercih Destek Programı’nda öğrencilerle buluştu
Yayınlama: 20.07.2024
3
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul tercihi yapacak öğrencilerle Tercih Destek Programı'nda görüştü.

Sınav sonrası tercih dönemindeki karar verme süreci öğrencilerin zorlandıkları ve gelecekleri için önemli bir zaman aralığı olduğunu vurgulayan Tekin, “Tercih sürecinde öğrencilerimizin kendi iç dünyalarına ve yeteneklerine göre tercihte bulunmaları onlar için kuşkusuz en faydalı olacak şeydir” dedi.

Bakan Tekin, bakanlık olarak bu konuda birçok farklı çalışmayı hayata geçirerek zorlu süreci daha kolay hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

“Bu anlamda tercih döneminde alanında yetkin kişilerin öğrencilerimizi bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerini değerli buluyor, yeni ve farklı çalışmaları destekliyoruz. Tercih Destek Programı'nın hazırlanmasında başta İstanbul Milletvekilimiz Rümeysa Kadak'a, Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, programın evlatlarımızın geleceği için hayırlı olmasını diliyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.