Dervişoğlu: AK Parti ve saray rejimi Türkiye’yi geriye götürmüştür

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısında konuştu.

Dervişoğlu: AK Parti ve saray rejimi Türkiye’yi geriye götürmüştür
Yayınlama: 17.07.2024
0
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, AK Parti iktidarının bir unutuluş hali olduğunu ifade ederek, “2002’ye kadar devlete sızmış olan FETÖ, AK Parti iktidarı ile sürece taşeron ortak olmuştu. Görev paylaşımı şöyleydi: Yargı-Emniyet-İstihbarat FETÖ’ye verilecek, onlar da bu kurumlar eliyle TSK tehdidini ortadan kaldıracaklar, okullarında, evlerinde, yurtlarında, büyük planlarına insan kaynağı yetiştireceklerdi. Nitekim planları tıkır tıkır işledi. Şerefli Türk subayları türlü kumpaslarla zindanlara atıldı.” dedi.

Aptallıkla ihanetin sonucu aynı olduğunu söyleyen Dervişoğlu, “Allah bu milleti bir daha devletini sokaktan toplamak zorunda bırakmasın. Allah bu milleti gafillerin iktidarından kurtarsın.” diye konuştu.

Dervişoğlu, AK Parti ve saray rejiminin Türkiye’yi geriye götürdüğünü savunarak, “200 yıllık modernleşme serüveninin bu kadar boğulduğu bir dönem daha yaşanmamıştır. Çünkü vatandaşlarımızın; can, mal, ırz ve namus güvenliğini sağlayamayan bir iktidar bırakın dünya lideri olmayı kabile bile yönetemez. AK Parti iktidarı bir iş bilmezlik halidir.” şeklinde konuştu.

“Emekli vatandaşlarımızın artık dayanacak gücü kalmamıştır, emeklilerimiz sabrının sonundadır” diyen Dervişoğlu, şunları dile getirdi:

“Ülkemizin yerli ve milli tek ekonomi uzmanı Sayın Erdoğan, içinde bulunduğunuz hayal dünyasından bir an önce çıkın, milletin kendilerine verdiği makamlarda oturup ona tehditler savuran danışmanlarınız ve bakanlarınıza bir çeki düzen verin, nefes almak dışında hiçbir yaşamsal faaliyet gösteremeyen emekliklerimize yüzünüzü dönün, sesine kulak verin ve bir an önce gereğini yapın.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.