2025 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türk takımlarının rakipleri belli oldu

2025 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank, Fenerbahçe Medicana Kadın Takımı, Fenerbahçe Medicana Erkek Takımı ve Halkbank’ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

2025 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türk takımlarının rakipleri belli oldu
Yayınlama: 16.07.2024
1
A+
A-

2025 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek kadın ve erkek takımlarının rakipleri belli oldu.

Lüksemburg’da gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda, Kadınlar kategorisinde Türkiye'yi temsil edecek, Eczacıbaşı Dynavit B, VakıfBank C, Fenerbahçe Medicana da D Grubu’nda yer aldı.

B Grubu’nda yer alan Eczacıbaşı Dynavit, Levallois Paris Saint Cloud, SSC Palmberg Schwerin, ön eleme turundan gelecek takım ile eşleşti.

C Grubu’nda yer alan VakıfBank, Vero Volley Milano, Calcit Kamnik, ön eleme turundan gelecek takım ile karşı karşıya gelecek.

D Grubu’ndan yer alan Fenerbahçe Medicana, Neptunes Nantes, Vasas Obuda Budapest, ön eleme turundan gelecek takım ile karşılaşacak.

Erkekler kategorisinde Türkiye'yi temsil edecek Fenerbahçe Medicana B Grubu’nda Vero Volley Monza, Helios Grizzlys Giesen, ön eleme turundan gelecek takım ile eşleşirken, Halkbank da D Grubu’nda Sir Sicoma Monini Perugia, Saint Nazaire VB Atlantique, Jihostroj CESKE Budejovice takımları ile mücadele edecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.