Başkan Aras: Sosyal belediyecilikle vatandaşlarımızın yanında olacağız

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “100 Günde Neler Yapılabilir” tanıtım töreni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yapılan hizmet ve gerçekleştirilen projeleri anlattı.

Başkan Aras: Sosyal belediyecilikle vatandaşlarımızın yanında olacağız
Yayınlama: 16.07.2024
2
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği İlk 100 Gün Tanıtım töreni ile seçimlerden sonra gerçekleştirdiği hizmetleri ve projeleri kamuoyu ile paylaştı. 

“100 Günde Neler Yapılabilir” tanıtım töreni hizmetlerin anlatıldığı ve vatandaş röportajlarından oluşan kısa video ile başladı.

Başkan Aras, törendeki konuşmasında “Bugün çok heyecanlıyım, sizlerle birlikte olmaktan dolayı gururluyum. En büyük destek sizlerden aldığımız enerji. Seçimlerden önce Dünya Kenti Muğla vizyonu ile yola çıktık. Muğla’mızın güveni ve teveccühü ile görevimize başladık.'' dedi.

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında ilk yerel seçimde ülke genelinde büyük başarı elde ettiklerini, bunun bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Başkan Aras, sözlerine şöyle devam etti:

“Sevdiğim bir sözü sizlerle paylaşmak istiyorum; “Karamsar rüzgardan şikayet eder, iyimser rüzgarın değişmesini bekler, gerçekçi ise yelkenlerini rüzgara göre ayarlar.” Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum, yoksulluk ortada, gelir adaletsizliği, tüm bunlara rağmen bizler adaletsizliğin karşısına eşitliği, gericiliğin karşısına laikliği koyacağız ve halkçı, sosyal belediyecilikle vatandaşlarımızın yanında olacağız.''

Muğla’nın 13 ilçesi için hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Aras yollar, nazım imar planı, dirençli kentler, kültür merkezleri, otogarlar, spor kulüplerine destek, yeni otobüs hatları, öğrenciye ulaşımın 1 TL yapılması konularında da katılımcılara bilgi verdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.