Redington Türkiye ve Fletum’dan iş birliği

Redington Türkiye ve CIS, müşteri deneyimi yolculuğunda veri temelli çözümleri ile dikkat çeken yerli teknoloji girişimi Fletum’un tüm ürünlerinin Türkiye ve CIS Bölgesi’ndeki tek yetkili dağıtıcısı oldu.

Redington Türkiye ve Fletum’dan iş birliği
Yayınlama: 16.07.2024
2
A+
A-

Bilişim sektöründeki global deneyimini uzun yıllardır ülkemize aktaran yeni nesil katma değerli teknoloji danışmanı Redington Türkiye, satış ve pazarlama verilerinin tek bir yerde görünmesini sağlayan ve çok kanallı RevOps (Revenue Operations) platformu olan Fletum ile tüm ürünlerinin dağıtımı kapsamında stratejik bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği çerçevesinde Redington Türkiye, Fletum’un Türkiye ve CIS Bölgesi’ndeki tek yetkili distribütörü oldu.

Müşteri değer yönetimi alanında çözümler sunan Fletum'un öne çıkan ürünlerinden Fletum Platformu, Customer Value Management, Gerçek Zamanlı Sadakat, Anlık “Call-to-Actions” ve gömülü iş akışı yönetimi, uzun vadeli sadakat ve karlılığı teşvik eden derin analitik ve kişiselleştirilmiş etkileşimlerle müşteri yaşam boyu değerini artırıyor. Fletum ile Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) şirketleri, kişiselleştirilmiş pazarlama stratejileri kullanarak ve satış süreci için gerçek zamanlı prim ve bonus programları ile çalışan motivasyonunu artırarak, benzersiz tüketici içgörülerinin kilidini açıyor ve sahada büyümeyi sağlıyor.

Fletum CDP, perakende işini dönüştürerek hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kanalları birlikte kullanarak müşteri bağlılığını artıran ve satışları maksimize eden kesintisiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. Aynı zamanda Fintech ve Telekom başta olmak üzere, verinin karar alma konusunda önem taşıdığı sektörleri devrim niteliğinde dönüştürerek güvenli ve veri odaklı içgörüler sağlıyor, müşteri deneyimlerini özelleştiriyor ve sınırsız ve daha fazla işlem gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor.

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Fletum’un yenilikçi çözümleri şirketler için rekabet avantajını artırırken, yerel ve uygun maliyetli olmaları nedeniyle müşterilerin ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamasına olanak tanıyor. İnovasyon ve teknoloji odaklı bir start-up olan Fletum ayrıca özelleştirilebilirlik ve hızlı uygulama konusunda artılar sunuyor.İki şirketin Türkiye ve CIS bölgesi için güçlü bir iş birliği kurması, Fletum’un ürün ve hizmetlerinin güçlü iş ortakları ağımız ile daha geniş bir kitleye ulaşmasına katkı sağlayacak. Bu iş birliği, bölgedeki mühendislik ve AR-GE yeteneklerinden faydalanarak, yerel ihtiyaçlara daha uygun çözümler geliştirmeyi ve bu çözümleri pazarlamayı mümkün kılacak ayrıca, iş birliği sayesinde satış ve pazarlama faaliyetlerinin yönetimi daha etkin hale gelecek ve pazarlama stratejileri bölgesel ihtiyaçlara göre özelleştirilebilecek. Bu da pazarda rekabet avantajı sağlamak için önemli bir adım olacak” dedi.

Fletum’dan Cem Ülker, “Bu iş birliği ile bölgede stratejik bir ortaklık oluşturarak, CIS dahil olmak üzere geniş bir coğrafi kapsamda güçlü bir partner ekosistemi kurmayı hedefliyoruz. Bölgedeki pazarlama ve dağıtım kanallarını optimize etmeyi, ürün ve hizmetlerin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamayı ve bölgesel pazarda rekabet avantajı elde etmeyi amaçlıyoruz. Fletum’un yenilikçi çözümleriyle Redington Türkiye’nin güçlü dağıtım ağı birleşerek, bölgedeki büyüme potansiyelimizi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Ayrıca müşterilerimizin dijital dönüşüm sürecindeki RevOps (Revenue Operations) eksiklikleri bu iş birliği ile tamamlanacak, iş süreçleri daha verimli hale getirilecek ve operasyonel mükemmeliyet sağlanacaktır. Bu da şirketlerin büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.