Başkan Altay: Kentsel dönüşüm faaliyetini 2025 yılı ortalarında sunmuş olacağız

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ilgın Osmanlı Kent Meydanı Dönüşüm Projesi çalışmalarında inceleme gerçekleştirdi.

Başkan Altay: Kentsel dönüşüm faaliyetini 2025 yılı ortalarında sunmuş olacağız
Yayınlama: 10.07.2024
2
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil ile birlikte dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak, projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Altay, Konya’nın depremsellik açısından farklılıklar gösteren bir şehir olduğunu belirterek, Ilgın’ın da birinci derece deprem bölgesi ilçelerden biri olduğunu anımsattı.

Dönüşümün hayırlı olmasını temenni eden Başkan Altay, şunları kaydetti:

“Yapmış olduğumuz binalar depremsellik açısından güvenli binalar olarak şehrimize hizmet edecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mız, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ilgın Belediyesi iş birliğinde önemli bir kentsel dönüşüm faaliyetini inşallah 2025 yılı ortalarında tamamlayarak, şehrimizin hizmetine sunmuş olacağız.”

Başkan Altay, dönüşüm alanındaki incelemenin ardından yaptığı esnaf ziyareti sonrası Ilgın Belediyesi’ni de ziyaret ederek, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Apil ile istişarelerde bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.