Manak’ta hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı yapıldı

Mamak Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Manak’ta hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı yapıldı
Yayınlama: 09.07.2024
2
A+
A-

Mamak Belediyesi, hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesini sağlayacak projelerle hayvancılık yapanların yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

 Hayvan işletmecileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, kırsal alan nüfusunun yaşam standartlarının yükseltilmesine hizmet edecek hayvancılık faaliyetlerini yeniden canlandırılması amacıyla bir hayvancılık modelinin oluşturulması ve bu modelin geliştirilmesi konuları ele alındı. Hayvan üreticileri ve satıcıları tek tek söz aldı ve taleplerini dile getirdi. 

Kırsal mahallelerin canlandırılmasını sağlayacak tarım ve hayvancılık çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Mamak Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Murat Erten, “İsrafın önlenmesi, gıda kayıpları, tarım ve hayvancılık girişimciliğinin artmasına öncülük etmek istiyoruz. Tarım ve hayvancılık ekonomisinin güçlenmesine katkı sunmak istiyoruz. Mamak Belediyesi olarak her zaman sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Siz üretmemiş olsanız bu ülke ayakta kalamaz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.