Yenimahalle’deki Zübeyde Hanım Konukevi yenileniyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için hizmete açılan ve 300 binden fazla hasta ve hasta yakınını misafir eden Zübeyde Hanım Konukevi yenileniyor.

Yenimahalle’deki Zübeyde Hanım Konukevi yenileniyor
Yayınlama: 09.07.2024
3
A+
A-

10 yıldır yurt genelinden ve yurtdışından gelen hastalara, otel konforunda ücretsiz olarak hizmet veren konukevinde; boya badanadan banyo, tuvaletlerin yenilemesine, zemin fayanslarından elektrik, su tesisatlarına ve bahçeye kadar düzenlenecek.

10 yılın ardından başlatılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugün vatandaşımızı misafir edecek böylesine güzel bir mekanı ilçemize kazandırdığım için onur duyuyorum.300 binden fazla hasta ve hasta yakınına konaklama hizmeti sunduk. 2014 yılında açmış olduğumuz misafirhanemiz bugün 10 yaşında. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. En kısa zamanda yenileme işlemlerini tamamlayarak konukevimizi yenilenen yüzüyle açacağız.” diye konuştu.

Özevler Mahallesi’nde konumlandırılan 200 kişi kapasiteli Zübeyde Hanım Konukevi; 55 misafir odası, 3 öğün ücretsiz yemek servisinin yapıldığı yemekhane bölümü, TV odası, ütü, çamaşır yıkama ve kurutma odaları, rehberlik birimi, yönetim birimi, mescid ve otopark bölümlerini içerisinde barındırıyor.

Sadece konukevi sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayan tesiste yapılan yemekler Yenimahalle Belediyesi kadın sığınma evinin de günlük ihtiyacını karşılıyor. Artan yemeklerin de değerlendirildiği konukevinden, barınaktaki sokak hayvanları için de yemek yardımı yapılıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.