Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 73 gözaltı

Şanlıurfa, 8 Temmuz (Hibya) – Şanlıurfa’da Polis ve Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarla yüklü miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 73 gözaltı
Yayınlama: 08.07.2024
2
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Polis ve Jandarmanın son bir haftalık verilerini açıkladı. Buna göre son bir haftada yapılan çalışmalar neticesinde 79 kilo 954 gram skunk maddesi, 1 kilo 512 gram esrar, 20 kilo 204 gram metamfetamin, 457 gram bonzai, 209 gram eroin ve 565 adet sentetik hap ele geçirildi. Yine bu olaylarla ilgili 25’i sokak satıcısı şüphelisi olmak üzere 73 kişi gözaltına alınırken, adli işlemleri tamamlanan toplam 36 kişi tutuklandı.

Yine şok denetimlerini sürdüren Polis ve Jandarmanın son bir haftalık çalışması sonucu 'Hapis Cezası ve Yakalama Emriyle Aranmakta Olan' toplam 281 kişi yakalandı. 353 farklı noktada 3 bin 809 personel ile yapılan çalışmalarda yakalanan şahıslar arasında “Adam Öldürme Suçundan” 3, 'Dolandırıcılık Suçundan' 44, 'Hırsızlık Suçundan' 50 ve ‘Yağma Suçundan’ 12 kişinin olduğu açıklandı.

İl genelinde her türlü suç unsuru ile kararlı mücadelenin sürdüğünü belirten Şanlıurfa Valisi Şıldak, yaptığı değerlendirmesinde “Güvenlik güçlerimiz vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat esası ile görevlerini sürdürüyorlar. Operasyonların yanı sıra denetim ve uygulamalarımızı her sokak başında görebilmek mümkün. Bu konuda özveri ile çalışan Polisimizi ve Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şanlıurfa’da suç ve suçluyla mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.