Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları tamamlandı

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” ödül töreniyle tamamlandı.

Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları tamamlandı
Yayınlama: 07.07.2024
3
A+
A-

Türkiye Kano Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirildi.

3 gün süren yarışlara aralarında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından 34 kulüpten 328 sporcu katıldı.

İlk gün 1000 metre yarışlarının yapıldığı Türkiye Kupası mücadelesi, 500 metre ve 200 metre yarışları ile devam etti. Finallerde dereceye giren sporculara madalyalarını ve kulüplere kupalarını; Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen ve protokol üyeleri verdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.