Altın dört haftanın zirvesi

Altın hafta başından beri kazançlı seanslar yaşamaya devam ederken, dünkü seansı da kazançla tamamlamış oldu. 1937 dolar/ons seviyesinden güne başlayan sarı maden, FED’in artık faiz artırımda sona geldiğini fiyatlamaya çalışmakta.

Altın dört haftanın zirvesi
Yayınlama: 04.09.2023
3
A+
A-

Altın hafta başından beri kazançlı seanslar yaşamaya devam ederken, dünkü seansı da kazançla tamamlamış oldu. 1937 dolar/ons seviyesinden güne başlayan sarı maden, FED’in artık faiz artırımda sona geldiğini fiyatlamaya çalışmakta. Pozitif fiyatlama çabasında olan sarı maden, 1949 dolar/ons seviyesine kadar uzanarak son dört haftanın en yüksek seviyesini kaydetmiş oldu. Günlük kapanışını ise 1942 dolar/onstan yapan sarı maden, yüzde 0,3 kazancı hanesine yazmış oldu.

 

Gümüş dünkü seansta 25 dolar/ons seviyesini aşarak son bir ayın en yüksek seviyesini kaydetmesine karşın seansı artıda tamamlamayı başaramadı. 24,70 dolar/ons seviyesinden güne başlayan beyaz maden, 24,61 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,4 kaybı hanesine yazdı.

 

Platin üst üste altıncı seansın ardından dünkü seansı kayıpla tamamlayarak kırmızıda bir kapanış yaptı. 982 dolar/onstan seansa başlayan platin, 979 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,3 kaybı hanesine yazdı.

 

Paladyum bir süredir yaşanan diğer kıymetlilerin rallisine katılamazken, dünkü seansı da kayıpla tamamladı. 1245 dolar/ons seviyesinden güne başlayan paladyum,1222 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 2,1 kaybı hanesine yazdı.

Kaynak TROY


SHA ( Sanayi Haber Ajansı )

SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.