6. Edremit Kitap Fuarı devam ediyor

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Edremit Kitap Fuarı, dördüncü gününde edebiyat, tarih, sanat ve toplumsal konuları ele alan bir dizi söyleşi ve imza günüyle konuklarını ağırladı.

6. Edremit Kitap Fuarı devam ediyor
Yayınlama: 23.08.2024
1
A+
A-

Edremit Belediyesi’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile düzenlediği 6. Edremit Kitap Fuarı, etkinliklerin yoğun katılımla devam ettiği dördüncü gününde, edebiyat, tarih, sanat ve toplumsal konuları ele alan bir dizi söyleşi ve imza günüyle konuklarını misafir etti.  Katılımcılar, çeşitli etkinliklerde önemli yazar ve sanatçılarla bir araya gelme fırsatı buldu.

6. Edremit Kitap Fuarı devam ediyor

Oyuncu Aydan Şener, ilk kitabı “Kadına Dair” ile Edremit Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluştu. Gazeteci ve yazar Sinan Akyüz, okuyucularıyla bir araya geldi. Roman yazarlığının inceliklerini anlattığı söyleşide, yazarlık sürecinde dikkat ettiği hususları ve yeni yazarlara önerilerini paylaştı.

6. Edremit Kitap Fuarı’nda etkinlikler sürüyor. Yazarlar, sanatçılar ve tarihçilerle dolu dolu etkinlikler 25 Ağustos Pazar gününe kadar Altınlum Fuar alanında devam edecek.  

6. Edremit Kitap Fuarı devam ediyor


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.