5. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası başlıyor

Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası’nın beşincisi, 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Autodrom yarış pistinde gerçekleştirilecek.

5. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası başlıyor
Yayınlama: 11.09.2024
2
A+
A-

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) ve Electric Hybrid Cars Dergisi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası, 14-15 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Autodrom’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen etkinliğin, bu yıl finans sponsorluğunu Akbank, catering sponsorluğunu Turkuaz Catering ve coffee-break sponsorluğunu ise Voltify yapacak.

“Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası”nda, aralarında Beefull, BMW, BMW Motorrad, E-Garaj, Honda, KIA, KYMCO, Lixhium, Maxus, MINI, MG, Opel, Piaggio, Renault, Silence, Suzuki ve Vespa gibi sektörün baş aktörlerinin yer aldığı markaların, çevreci, sessiz ve teknoloji odaklı en yeni elektrikli ve hibrit modelleri de test edilebilecek.

5. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası başlıyor

Geçen senelerde olduğu gibi 2024 yılında da otomotiv, teknoloji, finans, mobilite markalarının desteklediği etkinlikte, Türkiye’de pazara sunulan modellerden henüz yollara çıkmamış modellere kadar, birbirinden özel elektrikli ve hibrit araçlar boy gösteriyor.

Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası kapsamındaki tüm aktiviteler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ziyaretçiler kayıtlarını etkinlik alanında veya elektriklisurushaftasi.com web sitesi üzerinden yapabilecek.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.