47 ilde “Narkoçelik-23” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 47 ilde düzenlenen “Narkoçelik-23” operasyonlarında 304,5 kilogram uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı.

47 ilde “Narkoçelik-23” operasyonu
Yayınlama: 26.06.2024
0
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 47 ilde Kurban Bayramı öncesi başlayıp tatil boyunca devam eden; zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-23” operasyonlarında 304,5 kilogram uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, 445 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını bildirdi.

Operasyonun Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince 912 ekip ve bin 985 personel, 12 hava aracı ve 13 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 47 ilde düzenlendiğine değinen Yerlikaya, açıklamasına şöyle devam etti:

“Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.