17 ilde “Narkoçelik-18” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-18” operasyonlarında 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı.

17 ilde “Narkoçelik-18” operasyonu
Yayınlama: 21.05.2024
3
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 210 ekip ve 865 jandarma personelinin katılımıyla Antalya, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Aydın, Nevşehir, Çankırı, Ağrı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Adana, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat olmak üzere 17 ilde “Narkoçelik-18” operasyonları düzenlendiğini bildirdi.

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, bu kapsamda 272 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını ifade etti.

Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren jandarma ve Gürbulak Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.