150 genç, “19 Mayıs Gençlik Özel Oturumu”nda bir araya geldi

Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi üyesi yaklaşık 150 genç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen “19 Mayıs Gençlik Özel Oturumu”nda bir araya geldi.

150 genç, “19 Mayıs Gençlik Özel Oturumu”nda bir araya geldi
Yayınlama: 20.05.2024
3
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda bir araya gelen 150 genç; ihtiyaçlarını ve gençlerin nasıl daha iyi olacaklarını değerlendirirken 2024 yılı gençlik etkinlikleri için de planlama yaptı.

Ankara Kent Konseyi ile üyelerinin kent ile ilgili söz söyleme imkanı bulduklarını belirten Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Süleyman Basa, “Kent konseyi demek çalışma grubu demek. Belli noktaya gelen çalışma gruplarını meclise döndürüyoruz. Gönüllüğün de merkezi Ankara Kent Konseyi… Biz yönetim kurulu olarak her zaman proje üretmeye, gençlerle beraber çalışmaya ve her türlü yardıma hazırız.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen oturum ile ilgili düşüncelerini “Kenti ve hayatımızı ilgilendiren bütün konular bu koltuklarda konuşuluyor.” diyerek anlatan Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer ise şunları kaydetti:

“Oturduğumuz bu koltuklarda meclis üyelerinin aldığı kararlarla bu kent düzenleniyor. Şimdi o koltuklara siz oturdunuz. Yaşamın her alanında gençlerin güçlendirilmesi ve gençler güçlenirken kendilerini genç dostu hâline getirmeleri için buradayız. Bu kentlerle birlikte yetişkinler ve gençlerin bir araya gelerek politikalar üretebileceği mekanizmalar üretebilmek gerekiyor.''


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.