1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni başladı

Osmangazi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın en güzel şekilde kutlanması için düzenlenen 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni, başladı. Spor, müzik ve eğlence dolu programın açılışında Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, özel sporcular ile masa tenisi oynadı.

1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni başladı
Yayınlama: 17.05.2024
3
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yıl dönümü dolayısıyla muhteşem bir kutlama programı hazırladı. Osmangazi Meydanı’nda 17-19 Mayıs tarihleri arasında çeşitli sokak basketbolu ve masa tenisi turnuvası gibi sportif etkinlikler, birbirinden ünlü sanatçıların yer aldığı konserler ve canlı langırt, rodeo parkuru ve dj performansı gibi eğlence dolu programların yer aldığı 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni, düzenlenen tören ile başladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz ve üç gün sürecek olan 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Amacımız, Bursa’nın kalbi Osmangazi’de halkımızın özlediği milli bayramları bize yakışan şekilde kutlamak. Kurtuluş Savaşı’nı başlatan ve Milli Mücadele’nin başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs’ın 105’inci yıldönümünde başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize saygımızı ve şükranlarımızı göstermek adına bu programı düzenledik.” dedi.

 

 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.