Quantum, Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu’nu tanıttı

Arıkan Group bünyesinde yer alan Quantum Saat, Cumhuriyet’in 100. yılını bir davet ile kutladı. Verilen davette Cumhuriyet’in 100. yılına özel tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu tanıtıldı.

Quantum, Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu’nu tanıttı
Yayınlama: 18.10.2023
0
A+
A-

Arıkan Group bünyesinde yer alan Quantum Saat, Cumhuriyet'in 100. yılını bir davet ile kutladı. Verilen davette Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu tanıtıldı. Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu, zamanın ötesinde bir anlam taşıyarak, Cumhuriyet'in 100. yılını anlamlandırmak isteyenler için bir armağan niteliği taşıyor.

Koleksiyonun saatlerinde kullanılan dayanıklı ve çizilmeye karşı dirençli safir kristal cam, özel olarak üretilmiş 316L paslanmaz çelik kasa ve kordon, kadın versiyonunda gerçek sedef kadran ve Citizen-Miyota işbirliği ile üretilen 8215 ve 82S0 otomatik mekanizmalar tarih ve zamanın eşsiz birleşimini temsil ediyor.

''Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır bir prestij koleksiyonu hazırladık''

Arıkan Group bünyesinde yer alan Quantum Saat'in Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel verdiği davette konuşan Mahmut Arıkan, ''Arıkan Saat’i 1985 yılında Tahtakale'de 13 metrekarelik bir dükkanda kurarak yolculuğumuza başladık. Hayalimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır en yüksek kalitede bir prestij koleksiyonu hazırlamaktı. Tasarım ve hayata geçirme sürecimiz yaklaşık 1 yıl sürdü. Cumhuriyet’e ve onun değerlerine ithaf ettiğimiz bu prestij koleksiyonumuzu tanıtmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyorum.'' açıklamalarında bulundu.

Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan lansmanda soruları yanıtlarken, Quantum’un “Özel Projelerin Saati” olduğuna vurgu yaptı. Quantum’un geçmişteki özel projelerine de dikkat çeken Serdar Arıkan şunları söyledi:

“2017 yılında Türkiye’nin 3 büyük kulübünden ilham alan Quantum, ürettiği “Taraftar Saatleri” ile Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın taraftarlarıyla saatlerini buluşturdu. 2019 yılında portfolyomuza güneş ve optik gözlükleri ekledik. Bizim hayalimiz Quantum saatlerini tüm dünyaya tanıtmak.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.