İstanbul’da 21 FETÖ mensubu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da haklarında soruşturma yürütülen FETÖ mensuplarına düzenlenen operasyonda 21 şüpheli şahısın yakalandığını bildirdi.

İstanbul’da 21 FETÖ mensubu yakalandı
Yayınlama: 20.10.2023
3
A+
A-

Bakan Yerlikaya, İstanbul’da haklarında soruşturma yürütülen FETÖ mensuplarının gruplar halinde kaldıkları ikametlere yapılan operasyonda 21 şüpheli şahısın yakalandığını belirtti.

Milli iradeye darbe yapmaya yeltenen FETÖcülerin peşlerini bırakmayacaklarını ifade eden Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti:

“Haklarında soruşturma yürütülen FETÖ mensuplarının gözaltına alınmamak ya da  tutuklanmamak için örgüte yardım eden şahısların adlarına ev kiraladıkları ve bu “Gaybubet evlerinde” deşifre olmamak amacıyla gruplar halinde ikamet ettikleri Emniyet güçlerimizce belirlendi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce bu evlerde yaşayan ve halen örgüt içerisinde aktif olarak faaliyet yürüten şüpheli şahıslara karşı 26 farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 şüpheli şahıs yakalandı.”

Bakan Yerlikaya operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini duyurdu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.