Şirket haberleri

TABGD – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 18 – 19 – 20 Ekim’de toplanacak.

Şirket haberleri
Yayınlama: 18.10.2023
0
A+
A-

TABGD – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 18 – 19 – 20 Ekim’de toplanacak.

VRGYO – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 18 – 19 – 20 Ekim’de toplanacak.

ACSEL & BFREN & ERBOS & INTEM – VBTS kapsamında şirket paylarına 17 Kasım’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

ALMAD – Şirketin Başarıarge Enerji ile Ören Enerji, Gardenya Enerji Üretim ve Narlıdere Enerji’nin tamamının satın alınması için ön protokol imzaladığı açıklandı.

AYCES & SNKRN – VBTS kapsamında şirket paylarına 17 Kasım’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

BORLS – Şirket payları 19 Ekim'de Borsa'da işlem görmeye başlayacak.

BEYAZ – 120 gün vadeli 135 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

BRLSM – Şirket ile Doğuş İnşaat arasında, Şişecam Kaposvar – Macaristan Cam Ambalaj Fabrikası Yapımı Projesi kapsamında 7,8 milyon euroluk sözleşme imzalandığı açıklandı.

BIOEN – Stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla bir grup potansiyel yatırımcı ile ön görüşmelerin gerçekleştirildiği, herhangi bir potansiyel yatırımcı ile sözleşme müzakerelerine başlanmadığı açıklandı.

DOAS – Şirket bağlı ortaklığı Doğuş Şarj Sistemleri’ne EPDK’dan şarj ağı işletmeci lisansı verildiği açıklandı.

EKGYO – Şirket tarafından geliştirilen projelerde Ocak – Eylül döneminde 46,5 milyar TL ulaşan, 5.007 adet bağımsız bölümün satışının gerçekleştiği, bu satışların 63 adetinin yabancı ülke vatandaşlarına gerçekleştirildiği açıklandı.

GLCVY – Şirketin Fibabanka’nın gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında çıkarılan toplamda 34,6 milyon TL anaparaya sahip 1 Bireysel portföyün ihalesine en yüksek teklifi vererek kazandığı açıklandı.

ICUGS – Lider sermayedardan 1,0 milyon TL daha sermaye avansı alındığı açıklandı.

ISMEN – 31 gün vadeli 512,4 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

ISBIR – Şirket bağlı ortaklığı İşbir Sünger’in sermayesinin 92,8 milyon TL’den 148,5 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

IHYAY – VBTS kapsamında şirket paylarına 17 Kasım’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili  işlem yasağı da 17 Kasım’a kadar uzatıldı.

KGYO – Dilek Çopur'un Genel Müdür olarak atandığı açıklandı.

KTLEV – Gaziantep’e üçüncü şubenin açıldığı, şubenin faaliyetlerine 20 Ekim’de başlayacağı açıklandı.

MHRGY – Şirket payları 18 Ekim’de Borsa’da işlem görmeye başlayacak.

MIATK – Şirket ile Destek Bilgisayar arasında KKTCD E devlet Projesi kapsamında Atak Önleme Sistemi ve 3 Yıllık  bakım destek işi için 151.850 milyon dolarlık anlaşma sağlandığı açıklandı.

MIATK – Şirketin bağlı ortaklığı Enerjey’in %50 bağlı ortaklığı olacak şekilde Romanya'da Renawell Energie SRL unvanlı şirketin kuruluş işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.

NTGAZ – Muş’ta 18.761 kWp olacak şekilde GES yapımına ilişkin olarak, Vangölü Elektrik Dağıtım tarafından şirkete Çağrı Mektubu verildiği açıklandı.

ODAS – Şirket bağlı ortaklığı Anadolu Export Maden tarafından yapılması planlanan, Yıldız Altın – Gümüş Madeni Projesi kapsamında ÇED raporunun olumsuz karşılandığı açıklandı.

ONCSM – Şirketin Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan Kemoterapi İlaç Hazırlama Hizmeti ihalesine katılarak 27,7 milyon TL ile ihaleyi kazandığı açıklandı.

OTKAR – 733 gün vadeli 500 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

PINSU – Rekabet Kurumu tarafından şirkete soruşturma açılmasına gerek bulunmadığına karar verildiği açıklandı.

RUBNS – Yeni kurulan Boyahane fabrikasındaki laboratuvar kısmında deneme çalışmalarının tamamlandığı, fabrikanın çalışmaya başlaması doğalgaz bağlantı çalışmalarını tamamlamasının beklendiği açıklandı.

SKTAS – Deniz Kayhan Arda tarafından 1.695.200 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldığı açıklandı.

SOKE – Şirketin Rudi's’e sermaye artırımından yöntemi ile iştirak ederek şirketin sermaye artırımı sonrasında Rudi's paylarının %12,65' ine sahip olması için anlaşma imzalanması sonrasında işlem için 87,7 milyon TL bedel ödendiği açıklandı.

VAKFN – 182 gün vadeli 490,2 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

YEOTK – Şirketin iştiraki YEO Enerji Yatırımları ile Avrupalı bir yatırımcı arasında Gürcistan'da 69 MWp kapasiteli GES geliştirmesine yönelik işbirliği anlaşması imzalandığı açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.