Şanlıurfa Valisi Şıldak başkanlığında MAKS değerlendirme toplantısı yapıldı

ŞANLIURFA – 27.09.2023 – HİBYA – Mekansal Adres Kayıt Sistemi Uygulamaları (MAKS) değerlendirme toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapıldı.

Şanlıurfa Valisi Şıldak başkanlığında MAKS değerlendirme toplantısı yapıldı
Yayınlama: 27.09.2023
8
A+
A-

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Başaran, AFAD İl Müdürü Şelal Ufuk Ergeldi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Aras, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet Durak Akkaya ile YİKOB’tan ilgili müdürler katıldı.

Toplantıda MAKS Projesinin hızlı, etkin yürütülebilmesi ve zamanında tamamlanabilmesi bakımından yetkili idarelerin bilgilendirilmesi, sorumluluk alanlarındaki adres bilgileri ile ulusal adres veri tabanındaki bilgilerin uyumlu hale getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların genel değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantıda, sahada karşılaşılan adres ve numaralama ile ilgili sorunların büyük oranda çözüldüğü belirtilirken Vali Şıldak, kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan levhalama çalışmalarının da aynı titizlikle sürdürülmesi talimatı verdi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak başkanlığında MAKS değerlendirme toplantısı yapıldı


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.