Altun: “İsrail sivil hedeflere yönelik katliamlarını derhal durdurmalıdır”

Cumhurbaşkanlığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail’in sivil hedeflere yönelik katliamlarını derhal durdurması gerektiğini vurguladı.

Altun: “İsrail sivil hedeflere yönelik katliamlarını derhal durdurmalıdır”
Yayınlama: 18.10.2023
1
A+
A-

Hastaneleri bombalamak ağır bir suç olduğunu belirten Altun, tıbbi yardım almakta olan insanların hayatına kastesilmesinin çizgiyi aşmak olduğunu açıkladı.

İletişim Başkanı Altun, sivilleri hedef almanın ise terör taktikleri uygulamak olduğunun altını çizerek, “Gazze'deki Baptist Hastanesi'ne yapıldığı gibi vicdansız saldırılar kabul edilemez. Sayıları binlerle ifade edilen masum siviller yeterince acı çekmiştir. Buna bir son verilmelidir. Nokta. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi, İsrail'in sivillere karşı daha fazla suç işlemesini engellemek için tüm dünya bir araya gelmelidir. Siviller ve kadınlar hedef alınmaktadır ve bu, değer verdiğimiz her türlü insani hassasiyete aykırı bir barbarlıktır.” ifadelerini kullandı.

Filistin halkının korku, açlık ve bombalarla sindirilmesine son verilmesi gerektiğini vurgulayan Altun, şunları kaydetti:

“İsrail sivil hedeflere yönelik katliamlarını derhal durdurmalıdır.Hasta ve yaşlılara yönelik şiddet durmalıdır. Gazze'nin bombalanması durdurulmalıdır. Dünya uyanmalı ve akan kana bir son vermelidir.”


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.