Martı CEO’su Öktem görüntüleri paylaştı! Taksicilerden uygulama üzerinden çağırdıkları sürücülere tehdit

İstanbul’da bazı taksi sürücülerinin Martı TAG uygulamasından araç çağırarak, gelen sürücüleri tehdit ettiklerini belirten Martı Kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, sürücülere uygulanan şiddetin görüntülerini paylaşıp “Adalet var, hukuk var. Kanun karşısında bunların hesabını vereceksiniz” dedi.

Martı CEO’su Öktem görüntüleri paylaştı! Taksicilerden uygulama üzerinden çağırdıkları sürücülere tehdit
Yayınlama: 27.09.2023
30
A+
A-

Martı Kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, taksi sürücülerine isyan etti. Öktem, bazı taksi sürücülerinin Martı TAG uygulamasındaki sürücülere şiddet uyguladığı anları paylaşarak, “Adalet var, hukuk var. Kanun karşısında bunların hesabını vereceksiniz” dedi.

ÖKTEM GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Martı kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, İstanbul’da bazı taksi sürücülerinin Martı TAG uygulamasından araç çağırarak, gelen sürücülere yaptığı sert davranışları sosyal medya hesabından paylaştı.

“TEHDİTLER SAVURUP CAMLARI YUMRUKLADILAR”

Yayınladığı videoda açıklama da yapan Öktem, bazı taksi sürücülerinin, araçların önünü keserek pusu kurduklarını, TAG sürücülerini “Gerekli muameleyi yapacağız arkadaşlara”, “Aşağıya ineceksin”, “Olay patlayacak bak ben sana söyleyeyim” gibi sözlerle tehdit ettiklerini, araçların camlarını yumrukladıklarını belirtti. Oğuz Alper Öktem, maruz kalınan bu şiddet karşısında sessiz kalmayacaklarını söyledi.

“BU ÜLKENİN EVLADIYIZ, HİÇBİR YERE DE GİTMİYORUZ”

Görüntüler üzerine konuşan Öktem, “Biz yabancı değiliz, Uber değiliz. Bu ülkenin evladıyız, hiçbir yere de gitmiyoruz. Siz de devletin kolluk kuvveti değilsiniz. Yaptığınız şehir eşkıyalığıdır. Adalet var, hukuk var. Kanun karşısında bunların hesabını vereceksiniz” diye konuştu.

“SAKIN PROVOKASYONLARA GELMEYİN”

Yayınladığı videoda TAG sürücülerine de seslenen Öktem, “59 bin TAG sürücüsü biz sizin arkanızdayız, müsterih olun, bu provokasyonlara gelmeyin. Biz haklıyız, kazanacağız” vurgusunu yaptı.

Martı CEO'su Öktem görüntüleri paylaştı! Taksicilerden uygulama üzerinden çağırdıkları sürücülere tehdit

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.