Beylikdüzü’nde kültür sanat sezonu açıldı

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) ekim ayı boyunca sanat dünyasının önde gelen isimlerini İstanbullu sanatseverlerle buluşturacak.

Beylikdüzü’nde kültür sanat sezonu açıldı
Yayınlama: 05.10.2023
1
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi’nin sanatseverleri bir araya getirdiği kültür ve sanat etkinlikleri yeni sezonda da dopdolu geçecek. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM)  ekim ayı boyunca sanat dünyasının önde gelen isimlerini Beylikdüzü’nde ağırlayacak. BAKSM’de ekim ayı boyunca; Plastik Aşklar, Münasebetsiz, Bir Baba Hamlet, Çılgın Zamanlar, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır, Hangisi Karısı, Cem Olmak, Fanatik, 1984 Büyük Gözaltı, Gelin Tanış Olalım, Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi, Korkuyu Beklerken, Aşk Hikâyen Düşmüş tiyatro oyunları sahnelenecek. Ayrıca, 24 Ekim Salı günü Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var, 31 Ekim Salı ise Süheyl ve Behzat Uygur’un “Hey Gidi Günler” isimli gösterileri izleyiciyle buluşacak.

Çocuklara özel tiyatro oyunları

Yeni sezonda çocuklar da kültür ve sanat etkinliklerine doyacak. Ay boyunca; Kral Şakir Kapadokya Macerası, Baby Shark, Hansel ve Gretel, Dedektif İz Peşinde, Gökkuşağının Altında, Clean Clean With Green, Karlar Ülkesi Meçhule Doğru, Küçük Prens ve Kar Kraliçesi oyunları sahnelenecek. Öte yandan Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı ücretsiz çocuk oyunlardan “Mutluluğun Tuvali” 10-22 Ekim, “Kayıp Prenses” ise 24 Ekim- 5 Kasım tarihleri arasında minik izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Özgün müziğin başarılı temsilcileri BAKSM’de

Ekim ayı boyunca müzik dünyasının ünlü isimlerine de ev sahipliği yapacak olan Beylikdüzü Sahnesi’nde 20 Ekim Cuma günü saat 20.30’da özgün müziğin sevilen isimlerinden Grup Abdal, 22 Ekim Pazar günü saat 20.30’da ise Ezginin Günlüğü müzikseverlere harika bir konser verecek. Sanatseverler, www.beylikduzu.istanbul adresindeki etkinlik takviminden tüm detaylı bilgiye ulaşabilir.

 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.