Son Dakika: İsmail Kartal şaşırtmadı! Fenerbahçe-Başakşehir maçında ilk 11’ler belli oldu

Son dakika: Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, evinde Başakşehir’i ağırlıyor. Karşılaşmada ilk 11’ler belli oldu.

Son Dakika: İsmail Kartal şaşırtmadı! Fenerbahçe-Başakşehir maçında ilk 11’ler belli oldu
Yayınlama: 28.09.2023
4
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir‘i konuk edecek. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. VAR koltuğunda Alper Ulusoy oturacak.

FENERBAHÇE LİDER

Bu sezon ligde oynadığı ilk 5 maçını kazanan sarı-lacivertliler, RAMS Başakşehir engelini de geçerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde 15 puanla lider durumda bulunuyor.

EKSİKLER

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Joshua King’in durumu ise maç saatinde belli olacak. RAMS Başakşehir’de Leo Dubois, Emmanuel Dennis, Ousseynou Ba, Opoku ve Emirhan İlkhan statü gereği maçta yer alamayacak. Sakatlıkları süren Ömer Ali Şahiner, Mahmut Tekdemir, Patryk Szysz, Muhammed Şengezer ve Edgar Ie ise İstanbul ekibinin diğer eksikleri.

İLK 11’LER

Fenerbahçe; Livakovic, Ferdi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

RAMS Başakşehir; Volkan, Karzev, Duarte, Cemali, Lima, Berkay, Aleksic, Pelkas, Serdar, Deniz, Piatek.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.