Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: ‘Benim oğlum yapmaz’cılık var!

Şarkıcı Aybike Çelik, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu’nun beraber oldukları dönemde kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Can Tunaboylu’nun annesi oyuncu anne Ayşe Tunaboylu, oğlunun iftiraya uğradığını söyledi. Aybike Çelik, Ayşe Tunaboylu ile gittikleri konser videosunu paylaşarak sitem etti.

Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: ‘Benim oğlum yapmaz’cılık var!
Yayınlama: 18.10.2023
0
A+
A-

Şarkıcı Aybike Çelik, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu’nun kendisini darbettiğini iddia etmişti. Şiddete uğradığını açıklayan Çelik, darp edildiğine dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var!

“EVDE TUTULDUM”

Çelik, “13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi” derken, darp raporu almaması için hastaneye götürülmediğini söylemişti.Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var!

“HERKESTEN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM”

Aybike Çelik’in iddiaları sosyal medyada geniş yer bulmasının ardından açıklama yapan Can Tunaboylu, “Değerli dinleyici ve takipçilerim, böyle bir olayla gündeme geldiğim için gerçekten üzgünüm. Maalesef gerçeğe aykırı pek çok beyan içeren bu açıklama karşısında konu karşılıklı olarak çok daha önce yargıya taşınmış olduğundan, soruşturmanın gizliliğine zarar vermemek ve değerini bugün çok iyi anladığım masumiyet karinesini zedelememek adına şimdilik sessizliğimi mazur görün. Fakat yargı süreci neticelendiğinde gerçeklerin anlatılanlardan çok farklı olduğunun tüm delillerle ortaya çıkacağını belirtmekle yetiniyor, iftiranın da bir suç olduğunu saygıyla hatırlatmak istiyorum. Şiddet mağduru kadınların haklı mücadelesini suistimal eden bir vakanın öznelerinden biri olduğum için büyük üzüntü duyuyorum. Son olarak, yargı süreci yargı süreci sonuçlanıp hakkımdaki iddialar neticeleninceye dek grup arkadaşlarıma ve bizlerle çalışan çok kıymetli ekibe zarar vermemek adına bir süre dinlenmek üzere karar aldığımı bilginize sunarım. Toplumsal refleksimizi saygıyla karşılıyor, bu şekilde gündemi meşgul ettiğim için herkesten tekrar özür diliyorum” dedi.Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var!

“OĞLUMUN DA DARP BELGESİ VAR”

Can Tunaboylu’nun annesi Ayşe Tunaboylu, oğlunun da darp raporu olduğunu söyledi:

Tabii ki kadın olarak çok üzgünüm. Can’ın da elinde darp belgeleri var. Kadın, oğlumun üzerine panter gibi atlıyor. Klinik vaka bir kadın. Kadına şiddete karşıyım, benim oğlum da… Zaten kız, grubu dağıtmakla tehdit etmiş. Çok kötü bir ruh. Ben evladıma sonsuz güveniyorum. Zaten olay yargıda olduğu için susuyor. Bu ülkeye 60 yılımı verdim. Sanatçı olarak onurumla yaşadım. Haksızlığa uğrama duygusu beni gerçekten çok üzüyor. O kadar büyük haksızlık var ki bu olayda, öfkem çok yüklü.

Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var!

“MAALESEF BANA SORMA NEZAKETİNDE BULUNMADI”

Müzisyenin oyuncu olan annesi Ayşe Tunaboylu’nun oğlunun iftiraya uğradığını söylemesi üzerine Aybike Çelik, bir açıklama daha yaptı. Çelik, anne Tunaboylu ile Yüzyüzeyken Konuşuruz’un konserindeki bir videosunu yayınladı ve şunları söyledi:

“Türkiye’deki bütün annelere soruyorum. Çocuğunuz size kız arkadaşının suratının canice darp edilmiş olan fotoğrafını gösterse kızı arayıp ‘Kızım ne oldu bir de senden dinleyelim’ demez misiniz? Hastaneye gidip darp raporu aldıktan sonra Can Tunaboylu’nun bana valiz indirmesini istedim. Çok sevdiğim bir sanatçı olan ve tanıştığım Ayşe Hanım maalesef bana sorma nezaketinde bulunmadı. O sırada benim de ikamet ettiğim eve gidersem polis çağıracağını söyledi. Ben de karakola gittim ve yasal süreci başlattım. Sanatçılığının önüne geçmiş bir ‘benim oğlum’ yapmazcılık var. Teşekkür ediyorum kendisine kültürlü bir sanatçının da duyarlı olamayabildiğini gösterdiği için.”Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var!

 

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.