‘Chery Tech Day’ devam ediyor

Teknolojisini geliştirmeye devam eden Chery, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

‘Chery Tech Day’ devam ediyor
Yayınlama: 18.10.2023
0
A+
A-

Chery’nin yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerin en önemlileri arasında yer alan Chery Tech Day, Çin’in Anhui eyaletindeki Wuhu kentinde yer alan Chery Longshan Test Merkezi’nde görkemli bir şekilde devam ediyor. Bini aşkın yerli ve yabancı akademik uzmanın, küresel endüstri ortaklarının ve özellikle kullanıcıların katıldığı, Chery Tech Day’de, markanın üst düzey teknolojilerine övgüleri dikkat çekiyor. Chery’nin 1,7 milyon aracı aşan kümülatif ihracata ve 12 milyonu aşan küresel kullanıcı tabanıyla, 80’in üzerinde ülke ve bölgeye ihracat yapma konusundaki mevcut başarısına da katkı sağlıyor.

Yerel coğrafi özelliklere uygun ürünler

Chery, ihracat pazarlarındaki yoğun rekabet ortamında teknik becerisiyle biliniyor ve çok sayıda “Ulusal Bilim ve Teknoloji İlerleme Ödülü” aldı ve üç kez ulusal “Yenilikçi İşletme” olarak da onurlandırıldı. Yerelleştirme dönüşümü açısından Chery, araçları farklı bölgelerin özelliklerine göre değiştirerek ürünlerin yerel ihtiyaçları karşılamasını, yerel coğrafi özelliklerle uyumlu olmasını ve kullanıcıların sürüş alışkanlıklarına hitap etmesini sağlıyor. Marka, Chery Tech Day gibi devasa bir organizasyonla, hem yurt içinde hem de yurt dışında kullanıcıların giderek çeşitlenen ihtiyaçlarını daha da iyi karşılamayı ve pazar beklentilerini aşan ürünler sunmaya devam etmeyi planlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.