Büyükşehirden kitap fuarına ücretsiz ulaşım

Büyükşehir Belediyesi 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’na vatandaşların daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. Vatandaşlar, belirlenen duraklarda yarım saat aralıklarla kalkan otobüsler ile daha konforlu ve daha rahat bir şekilde Kayseri Kitap Fuarı’na gidebiliyor.

Büyükşehirden kitap fuarına ücretsiz ulaşım
Yayınlama: 18.10.2023
0
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı, Dünya Ticaret Merkezi’nde kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım noktasında da vatandaşlara destek olan Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Kitap Fuarı’na kitapseverlerin daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.

Hunat Durağı başta olmak üzere, Seyyid Burhaneddin, Atatürk Bulvarı, Talas Bulvarı, Erciyes Üniversitesi ve Yurtlar bölgesinden kalkan otobüsler için Kayserililer çok memnun kaldıklarını ifade ederek, fuara kısa sürede rahat bir şekilde ulaştıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

“Kitap fuarına daha rahat erişebiliyoruz”

Umut Başkaya isimli öğrenci, Kayseri kitap fuarına ücretsiz ulaşım olmasının öğrenciler için ekonomik anlamda çok daha rahat olduğunu ifade ederek, “Biz Erciyes Üniversitesi’nde okuyoruz. Öğrenciler için özellikle çok büyük bir rahatlık olduğunu düşünüyorum. Kitap fuarına daha rahat erişebiliyoruz” dedi.

“Otobüslerin her yerden kalkması, ücretsiz olması ve çok fazla sayıda her yerden geçmesi gerçekten çok rahatlattı”

Kayseri kitap fuarının öğrenciler açısından sosyalleşme ve zaman geçirme noktasında çok iyi olduğunu söyleyen İrem Meyilli de Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz otobüs seferlerinin de olmasının çok rahat olduğunu kaydederek, “Erciyes Üniversitesi’nde öğrenciyim. Kayseri kitap fuarı bizim için uygun fiyata kitap bulmak için çok iyi. Ayrıca sosyalleşmemiz ve zamanımızı geçirmemiz için güzel bir fırsat. Ücretsiz otobüs seferlerinin olması daha da iyi. Otobüslerin her yerden kalkması, ücretsiz olması ve çok fazla sayıda her yerden geçmesi gerçekten çok rahatlattı. Her istediğimizde gidebiliyoruz” şeklinde konuştu.

“Ücretsiz ulaşım için büyükşehir belesiyesi’ne teşekkür ediyoruz”

Miraç Enes Özgür ise Büyükşehir Belediyesi’nin genel olarak gençleri her anlamda düşündüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

 “Otobüslerin ücretsiz olması hoşuma gitti tabi ki. Daha rahat oluyor bizim için. Büyükşehir Belediyesi’nin genel olarak bizleri ne kadar çok düşündüğünü görüyoruz. Böyle bir uygulama için çok teşekkür ediyoruz.”

Sürekli kitap fuarına gidecek otobüsü bulmanın çok sıkıntı olduğunu söyleyen Ayşegül Yurdagül, ücretsiz otobüs seferlerini duyduklarında Kayseri Kitap Fuarı’na gelmek istediklerini ifade ederek, “Ücretsiz otobüs seferleri aslında çok iyi oldu. Sürekli kitap fuarına gidecek otobüs bulmak çok sıkıntı oluyordu. Herkes ulaşamıyordu başka araçlarla. Duyunca biz de yararlanmak istedik. Süresi çok iyi, çok sık geçiyor otobüsler. Kısa sürede de ulaşıyoruz” diye konuştu.

“Öğrenciler açısından kitap fuarına hızlı ulaşım çok iyi oldu”

Büyükşehir Belediyesi’ne, kitap fuarına ücretsiz ulaşım için teşekkür eden Kadriye Nur Şamlı ise “Çok rahat oldu. Çok iyi geldik.  Yarım saatte bir gelmesi çok iyi oldu. Meydandan gayet kısa sürede geldik. Öğrenciler açısından kitap fuarına hızlı ulaşım çok iyi oldu. Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından okullardan fuara gitmek isteyen öğrencilere 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’na ücretsiz şekilde ulaşım hizmeti sunuluyor.

Büyükşehirden kitap fuarına ücretsiz ulaşım

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.