Başkan Güler, Avrupa Konseyi toplantısı için Fransa’da

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 50. Genel Kurul Toplantısı için Fransa’ya gitti.

Başkan Güler, Avrupa Konseyi toplantısı için Fransa’da
Yayınlama: 31.03.2026
A+
A-

Fransa’da gerçekleştirilen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 50. Genel Kurul Toplantısı için Fransa’ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunarak, Türkiye’nin güçlü yerel yönetim vizyonunu kararlılıkla ortaya koyduklarını vurguladı. 

Başkan Güler, “Biz sadece katılan değil; sözü dinlenen, yön veren bir ülkeyiz. Şehirlerimizin gücünü, milletimizin iradesini burada net bir şekilde temsil ediyoruz. Görüşmelerimizin ülkemiz ve milletimiz adına güçlü kazanımlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 


EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.