Kurtulmuş, Abrudean ile Türkiye-Romanya karşılaşmasını izledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye ve Romanya milli takımlarının mücadelesini Romanya Senatosu Başkanı Mircea Abrudean ile birlikte izlediklerini bildirdi.

Kurtulmuş, Abrudean ile Türkiye-Romanya karşılaşmasını izledi
Yayınlama: 26.03.2026
A+
A-

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bükreş’teki resmi ziyaretinde aynı gün 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde sahada karşı karşıya gelen Türkiye ve Romanya milli takımlarının mücadelesini Romanya Senatosu Başkanı Mircea Abrudean ile birlikte izlediklerini kaydetti. 

Masada elbette dostluğun kazandığını belirten Kurtulmuş, “Ay-yıldızlılarımızı ortaya koydukları mücadele ve aldıkları güzel galibiyet dolayısıyla gönülden tebrik ediyor, dünya kupası yolunda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 


EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.