İtalya Dışişleri Bakanı Tajani’den Pomicino için taziye mesajı

Roma, 21 Mart (Hibya) – İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İtalyan siyasetinin figürlerinden Paolo Cirino Pomicino’nun vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımlayarak, merhum siyasetçinin ülke tarihindeki rolüne vurgu yaptı.

İtalya Dışişleri Bakanı Tajani’den Pomicino için taziye mesajı
Yayınlama: 21.03.2026
A+
A-

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Hristiyan Demokrat Parti’nin (DC) önde gelen isimlerinden ve eski bakan Paolo Cirino Pomicino’nun hayatını kaybetmesi üzerine derin üzüntülerini dile getirdi. 

Pomicino’nun İtalya’nın dönüşüm süreçlerindeki etkisine değinen Bakan Tajani, “Paolo Cirino Pomicino, partili bir isim, Hristiyan Demokratların lideri ve bir devlet görevlisiydi. Ülkemiz için karmaşık ve belirleyici bir dönemde İtalyan siyasetinde kilit bir rol oynadı” ifadelerini kullandı.

Ailesine ve yakınlarına sabır dileyen Tajani, mesajını şu sözlerle tamamladı: 

“Bu acı dolu dönemde, düşüncelerim ve en derin taziyelerim ailesi ve sevdikleriyle birlikte.”


EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.