Merkez Saat İhracat Müdürü Günhan İmrak, Merkez Saat bünyesindeki markaları Hislon ve Momentus ile son 1 yıldır ihracat atağına geçtiklerini belirterek, doğru pazarlama stratejileri ve markalarına olan güvenle çıktıkları bu yolda hızlı geri dönüşler almaya başladıklarını söyledi.
Kozmetik sektöründe büyümesini sürdüren The Mossi, Alyors Grup bünyesinde yeni bir vizyon dönemine adım atıyor. Şirketin stratejik büyüme hedefleri doğrultusunda, deneyimli yönetici Enver Coşkunsu, The Mossi’nin Genel Müdürü olarak göreve başladı.
Hatay, 26 Aralık (Hibya) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanında bu yılın 11 ayında geçen yıla göre yüzde 68’lik bir artışla 433 bin 348 yolcuya hizmet verildiğini açıkladı.