İstanbul, 17 Kasım (Hibya)- Trive Yatırım Menkul Değerler A.Ş, VİOP30 endeksinin son işlem gününü 0.1 yükselişle 11,910.0 puandan tamamladığını bildirdi.
Black Friday, perakende mağazalarına hem yoğunluk hem de heyecan getiriyor. Ancak artan müşteri trafiği, satışları artırmanın yanı sıra güvenlik risklerini ve operasyonel zorlukları beraberinde getiriyor. Kalabalık alanlar, olası suistimaller ve artan stres faktörleri gerek müşteriler gerekse çalışanlar için zorluk yaratabiliyor.
Trendyolmilla'nın geniş ürün yelpazesiyle sunduğu 14 Şubat Sevgililer Günü koleksiyonu, 500 TL altındaki kaliteli hediye alternatifleriyle aşka anlam ve erişilebilir şıklık katıyor. Bini aşkın ürünün bulunduğu özel seçkide sezonun gözdeleri ceket, mont, kazak, bot, çizme ve aksesuarın yanı sıra ev yaşam kategorisindeki özel koleksiyonlar öne çıkıyor.