Rize’de kaçakçılık operasyonu

Rize, 24 Aralık (Hibya)-Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda elektronik sigara tütünü, makaron, kaçak sigara, içki ve cep telefonlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, 4 kişi tutuklandı.

Rize’de kaçakçılık operasyonu
Yayınlama: 24.12.2025
A+
A-

Rize Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda; 1221 adet elektronik sigara tütünü, 1080 adet makaron, 328 paket kaçak sigara, 12 şişe kaçak içki, 10 adet kaçak emtia ve 7 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 22 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerden 4’ü, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelinde kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.


EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.