Gelibolu 1915 “Nefes” Sergisi açıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında İzmir Sanat Merkezi Sergi Salonu’nda Gelibolu 1915 – “Nefes” Sergisi açıldı. Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü, 5 Kasım’a kadar sürecek.

Gelibolu 1915 “Nefes” Sergisi açıldı
Yayınlama: 19.10.2023
0
A+
A-

Coşkuyu büyütmek için şehri bayraklarla donatan İzmir Büyükşehir Belediyesi etkinlikler kapsamında ise şenlikler, konserler, sergiler, yarışmalar, turnuvalar düzenleyecek. 29 Ekim akşamı ise İzmir Körfezi fener alayları ve lazer gösterileriyle aydınlatılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yılı için düzenleyeceği kutlamaların yanında tarihe ışık tutan sergiler de açılmaya başladı. Kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında İzmir Sanat Merkezi Sergi Salonu’nda Gelibolu 1915 – “Nefes” Sergisi açıldı. Bir Başka Gelibolu Hikayesi sloganıyla, açıklamaların bulunduğu fotoğraflar, tarihe ışık tutacak. Sergi 4 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Gelibolu 1915 “Nefes” Sergisi açıldı

Koyuncu: “Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmak istedik”

Bursa Görsel Kültür Merkezi Başkanı İnci Koyuncu, “Tarihimizi ve mücadele ruhumuzu hatırlamak, unutmamak ve gelecek kuşaklara aktarıp anlatabilmek için gerçekleştirdik bu sergiyi derneğimizin 10’uncu, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bu özel ve çok anlamlı yılda farkındalık yaratmak ve Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmak istedik. Bir saygı sergisidir bu, unutmayacağız. Daime gelecek kuşaklara aktaracağız.” şeklinde konuştu.

Adına yakışır etkinliklerle kutlanacak Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü, 5 Kasım’a kadar sürecek. Etkinlikler kapsamında şenlikler, konserler, sergiler, yarışmalar, turnuvalar düzenlenecek. 29 Ekim akşamı ise İzmir Körfezi fener alayları ve lazer gösterileriyle aydınlatılacak.

Gelibolu 1915 “Nefes” Sergisi açıldı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.