Barratt London, Londra yatırım piyasası uzmanı Türk firması Unique London ile anlaştı

İngiltere’nin en büyük konut üreticisi Barratt Developments Plc’nin bir parçası olan Barratt London, Türkiye’deki Londra emlak piyasasına olan yüksek ilginin ardından şirketin Londra’daki son projelerini Türk yatırımcılara pazarlamak için Türkiye’nin lider acentesi Unique London ile özel bir anlaşma imzaladı.

Barratt London, Londra yatırım piyasası uzmanı Türk firması Unique London ile anlaştı
Yayınlama: 16.10.2023
0
A+
A-

Emlak piyasasında lider konumda olan Londra, Türk yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Türkiye'deki potansiyel alıcılar, kazançlı, uzun vadeli büyüme vadeden ve yüksek kira getirisi nedeniyle Londra'yı sağlam ve istikrarlı bir pazar olarak görüyor. Türk alıcıların Londra emlak piyasasına ilgi göstermelerinin en önemli nedenleri arasında yüksek getiri sağlayan yatırımlarda bulunmak ve eğitim için İngiltere'de yaşamak bulunuyor.

İngiltere'nin en büyük konut üreticisi Barratt Developments Plc'nin bir parçası olan Barratt London, Türkiye’deki Londra emlak piyasasına olan yüksek ilginin ardından şirketin Londra'daki son projelerini Türk yatırımcılara pazarlamak için Türkiye’nin lider acentesi Unique London ile özel bir anlaşma imzaladı.

Yeni ortaklık, Unique London'ın Türkiye ile ilgili kapsamlı gayrimenkul bilgisinden yararlanarak Barratt London'ın portföyünün gücünü sergilemeyi amaçlıyor. Unique London, Londra'da gayrimenkul arayan Türk alıcılar konusunda uzmanlaşmış, Londra merkezli bir gayrimenkul danışmanlığı şirketidir.

Barratt London'ın Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Stuart Leslie şunları söyledi:

“Deneyimli bir emlak firması olan Unique London ile yaptığımız iş birliği, Londra'da yeni yatırım yapmayı düşünen veya mevcut emlak portföylerini geliştirmek isteyen Türk alıcılara stratejik danışmanlık hizmeti vermeyi amaçlıyor. Londra dünyanın dört bir yanından yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ederken, Türkiye de İngiltere’de yatırım için öne çıkan bir pazar haline geliyor. Bazı yatırımcılar Londra'ya kalıcı olarak taşınmaya karar veriyor, bazıları çocuklarını Londra'da üniversiteye göndermek istiyor ve bazıları da Londra'da çok güçlü olan kira piyasasının getirilerinden faydalanmak istiyor.

Leslie, sözlerine şöyle devam etti:”Başkent Londra’nın stratejik konumlarında yer alan ve önemli ölçüde sermaye kazancı ve çok yüksek kira getirileriyle desteklenen kapsamlı bir konut geliştirme portföyüne sahip olan Unique London'ın, Londra ve Türkiye’de bulunan yatırımcılar arasında çok önemli bir köprü kuracağından eminiz.”

Barratt London, Londra yatırım piyasası uzmanı Türk firması Unique London ile anlaştı

Türk alıcılar için temel faktörler arasında yüksek kira getirisi, eğitim ve ulaşım kolaylığı öne çıkıyor.

Genel Müdür Arzu Uygun liderliğindeki Unique London ekibi, Türkiye ve İngiltere’deki yatırımcılara gayrimenkul yatırımı, ipotek ve kira yönetimi de dahil olmak üzere Londra'da emlak danışmanlığı hizmetleri konusunda sahip olduğu bilgi birikim ile zengin bir deneyim sunuyor.

Arzu Uygun: “Kapsamlı kariyerim emlak sektöründen daha geniş bir alana yayılıyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Garanti Bankası BBVA'da görev aldım ve sonrasında da çeşitli yönetim pozisyonlarında bulundum. Bu, Türk emlak sektöründeki yatırım geçmişiyle birlikte bana piyasa hakkında önemli bir bilgi birikim kazandırdı.” Dedi. Uygun sözlerine şöyle devam etti: “Londra emlak piyasası sürekli büyüyor ve Barratt London'ın küresel gücünü sergilediği Türkiye piyasası da bu trendden etkileniyor. Türk alıcılar için temel faktörler arasında yüksek kira getirisi, eğitim ve ulaşım kolaylığı öne çıkıyor. Ayrıca, yüksek kira getirisine sahip uzun vadeli yatırım fırsatları arayan alıcılar için Londra'daki Bermondsey, Barnet ve Tooting gibi lokasyonlara yönelik artan bir talep olduğunu gördük.”

Barratt London, 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul'da düzenleyeceği bir etkinlikle potansiyel alıcıları, firmanın portföyü ve özellikle de Ridgeway Views projesi hakkında bilgi almak için davet ediyor.

Barnet'in bol yeşilli bölgesinde yer alan Ridgeway Views, 47 dönümlük Mill Hill Koruma Alanı içinde yer alıyor ve proje 460'tan fazla bir, iki ve üç yatak odalı daireyi kapsıyor.

Proje, Totteridge Vadisi'nin yeşil alanlarının korunaklı manzarasını sunarken, sakinlerine özel spor salonu, konsiyerj, kafe ve fitness parkuruna da ev sahipliği yapıyor. Konut sakinleri, mevcut 240 elektrikli şarj noktasından ve Mill Hill East Metro İstasyonu ve Mill Hill Broadway İstasyonu aracılığıyla yakındaki ulaşım bağlantılarından yararlanabilecek ve çevrekent hayatının tadını çıkarırken Londra'nın merkezine kolay erişim sağlayabilecek.

Barratt London, Londra yatırım piyasası uzmanı Türk firması Unique London ile anlaştı

Barnet, eğitim alanında başkentin en yüksek performans gösteren bölgelerinden biridir ve ilkokulların yüzde 33'ü Üstün olarak derecelendirilmiştir. Üç gramer okulu, kız çocukları için Henrietta Barnett Okulu ve St. Michael's Katolik Gramer Okulu ve son olarak da erkek çocukları için Queen Elizabeth Okulu derece saygın okullardır.

Özel okullar arasında, 13 ila 18 yaş arası çocuklar için gündüzlü ve yatılı bir karma okul olan Mill Hill School özellikle iyi bir üne sahiptir. Mill Hill Okul Vakfı, 3 ila 7 yaş arası Grimsdell okulunu, 7 ila 13 yaş arası Belmont hazırlık okulunu ve dünyanın dört bir yanından gelen 13 ila 17 yaş arası çocuklara mükemmel bir eğitim sağlama konusunda uzmanlaşmış Mill Hill Uluslararası Okulu’ndan oluşmaktadır.

Ridgeway Views'de tek yatak odalı bir daire için fiyatlar 422 bin eurodan başlıyor ve yatırımcılara yüzde 4,7'ye varan kira getirisi elde etme fırsatı sunuyor.

Barratt London'ın Türkiye ofisi olan Unique London emlak uzmanlarının kişiselleştirilmiş yardım ve danışmanlık sağlamak üzere hazır bulunacağı etkinliklere katılarak bu harika fırsatlar hakkında daha fazla bilgi edinen ilk kişi siz olun. Daha fazla bilgi almak veya katılmak üzere randevu almak için info@uniquelondon.co.uk adresinden veya +44 7833 758680 numaralı telefondan Unique London ile iletişime geçebilirsiniz.

Barratt London hakkında

Barratt London, Başkent Londra’da 40 yılı aşkın deneyime sahip, her yıl yaklaşık 2 bine kadar konut teslim eden, pazar lideri bir gayrimenkul geliştiricisidir. Barratt London, rakipsiz bir müşteri deneyimi sunmaya ve tüm Londralılar için olağanüstü evler geliştirmeye kendini adamıştır. Tüm Londralılar için Başkent genelinde konutlar sunan geniş bir konut geliştirme portföyüne ve ortaklıklara sahibiz.

Barratt Developments Plc hakkında

1958 yılında kurulmuş olan Barratt Developments PLC ülkenin en büyük konut üreticisidir. Barratt, yüksek kaliteli konutlar inşa etmeye kendini adamıştır ve bu yıl üst üste on dokuzuncu kez diğer tüm konut üreticilerinden daha fazla NHBC Pride in the Job Quality ödülü almış ve üst üste on dördüncü kez HBF memnuniyet anketinde müşterileri tarafından 5 yıldızla ödüllendirilmiştir. Daha fazla bilgi için www.barrattdevelopments.co.uk adresini ziyaret edebilirsiniz.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.