Konya Kağıt’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başvurusu

Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş, İzmir’deki gayrimenkullere özel endüstri bölgesi statüsü verilmesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına yaptığı başvuruya ilişkin bilgi verdi.

Konya Kağıt’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başvurusu
Yayınlama: 05.10.2023
5
A+
A-

Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş, İzmir'deki gayrimenkullere özel endüstri bölgesi statüsü verilmesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına yaptığı başvuruya ilişkin bilgi verdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şunlar ifade edildi:

''29.11.2022 tarihinde yapılan KAP açıklamamızda, İzmir'in Torbalı ilçesi Gazi Mustafa Kemal Mahallesinde bulunan toplam 928.754,05 metrekarelik gayrimenkullere dekor kağıt yatırımıyla ilgili olarak özel endüstri bölgesi statüsü verilmesi için başvuruda bulunulduğu duyurulmuştu. İzmir Valiliği Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün 21.07.2023 tarih ve 4918983 sayılı kamu yararı kararı teknik raporunda belirtilen kriterlerin sağlanması neticesinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bakan oluruyla 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13/d maddesi gereğince 928.754,05 metrekare (tescil görmemiş alanlar hariç) büyüklüğündeki alanın Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş İzmir özel endüstri bölgesi yeri olarak kullanılmasına ilişkin  kamu yararı kararı verilmesi uygun görülmüştür.''
 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.