Nilüfer Belediye FSK’nın rakipleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF) 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig (BAL)  grupları belli oldu.  Nilüfer Belediyesi Futbol Spor Kulübü, diğer Bursa temsilcileri ile birlikte 3. grupta yer alacak.

Nilüfer Belediye FSK’nın rakipleri belli oldu
Yayınlama: 24.09.2023
5
A+
A-

Sezona Teknik Direktör Pablo Martin  Batalla yönetiminde  şampiyonluk parolası ile hazırlanan Nilüfer Belediye FSK’nın rakipleri ve grubu  belli oldu. Nilüfer temsilcisi Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Sakarya  illerinden toplam 14 takım ile mücadele edecek. 14-15 Ekim’de başlayacak olan ligde 3. grupta Bursa’dan Görükle İpekspor, Bursa Doğugücü FK, Mustafakemalpaşa Belediyespor, Balıkesir’den Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Bandırma Etispor, Burhaniye Belediyespor, Çanakkale’den Yeni Çanspor, Bigaspor, Yalova’dan  Altınova Belediyespor, Yalova Yeşilovaspor  Sakarya’dan Hendekspor, Arifiye Kalaycıspor ve Karacasuspor yer aldı.

Nilüfer Belediye FSK’nın rakipleri belli oldu

Hazırlık maçında üç gollü galibiyet

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden Nilüfer Belediye FSK, son olarak deplasmanda  Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mavi yeşil beyazlı futbolcular üstün oynadığı karşılaşmada rakibini  69. dakikada Cüneyt Balçık, 83. dakikada Mustafa Aköz, 88. dakikada Nihat Can Demir’in ayağından bulduğu gollerle 3-0 yenerek lige hazır bir görünüm sergiledi.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.