Türkiye Innovation Week 10 yaşında!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması Türkiye Innovation Week, bu sene 10’uncu yılını kutluyor. Türkiye Innovation Week, bu yıl 23-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Innovation Week 10 yaşında!
Yayınlama: 26.09.2023
9
A+
A-

TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ‘’Gelecek yüzyılda inovasyona en çok ihtiyaç duyulacak 10 mega konuyu tanımladık. Türkiye Innovation Week’te yenilenebilir enerji kaynaklarından gıda ve tarım teknolojilerine, sağlıkta çığır açan çalışmalardan yeni nesil eğitim teknolojilerine, yapay zekadan finansal teknolojilere kadar birçok konuyu geniş bir perspektifle inceleyeceğiz’’ dedi.

Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye Innovation Week, bu yıl 23-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Innovation Week 10 yaşında!

TİM Başkanı Mustafa Gültepe, Cumhuriyet’in 100’üncü, TİM’in 30’uncu, Türkiye Innovation Week’in ise 10’uncu yılını kutladıkları bu anlamlı seneyi bir dönüm noktası kabul ettiklerini, bu nedenle Türkiye İnovasyon Haftası’nın isim ve logosunu değiştirdiklerini açıkladı. Küresel ekonominin büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirten Gültepe,

“Bu dönüşümde de inovatif davrananlar bir adım öne çıkacak. Ülkemizin ve yakın coğrafyamızın en büyük inovasyon buluşması Türkiye İnovasyon Haftası, bu seneden itibaren yolculuğuna yeni ismi ve yeni logosuyla devam edecek. 23-25 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğimiz Türkiye Innovation Week’le geleceği kurgulamaya devam edeceğiz’’ dedi.

İNOVASYONA İHTİYAÇ DUYULACAK 10 MEGA KONU

Türkiye’nin ve dünyanın gelecek planının konuşulacağı kapsamlı bir program hazırladıklarını belirten TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ‘’Gelecek yüzyılda inovasyona en çok ihtiyaç duyulacak 10 mega konuyu tanımladık.

Türkiye Innovation Week’te yenilenebilir enerji kaynaklarından gıda ve tarım teknolojilerine, sağlıkta çığır açan çalışmalardan yeni nesil eğitim teknolojilerine, yapay zeka ve otomasyondan finansal teknolojilere kadar birçok konuyu geniş bir perspektifle inceleyeceğiz. İnovasyona en çok ihtiyacımız olacak sektör ve endüstriler hakkında, önde gelen isimlerle, yenilikçi

yaklaşımlarla ve çığır açan fikirlerle küresel ölçekte pozitif değişim yaratma yolunda nasıl ilerleyebileceğimizi planlayacak, konuşacak ve tartışacağız. Bu bakış açısıyla ele alacağımız sorunlar ve sunacağımız çözümlerle katma değerli ihracatın peşinde olan ihracatçılarımız için de stratejik bir yol haritası sunmayı hedefliyoruz’’ diye konuştu.

Türkiye Innovation Week 10 yaşında!

ONLINE KAYITLAR BAŞLADI

9 yılda 10 milyon kişiye erişen inovasyon ekosisteminin en büyük buluşması bu yıl da dünyada ve Türkiye’de fark yaratan inovasyon liderlerini, sektör devlerini, akademisyenleri, öğrencileri bir araya getirecek. Türkiye Innovation Week 2023; dünyaca ünlü konuşmacıların yer alacağı paneller, master classlar, inovasyon projeleri-programları, konferanslar, sergiler, atölye çalışmaları, interaktif deneyim alanları, sergi ve enstalasyonlara ev sahipliği yapacak. www.turkiyeinnovationweek.com’dan online kayıtın zorunlu olduğu etkinlik ücretsiz ziyaret edilebilecek

EKONOMİ Haberleri, İnnova, Türkiye
EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.