Beylikdüzü’nde Zeynep Bastık sahne aldı

Beylikdüzü Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında şarkıcı Zeynep Baskın konser verdi.

Beylikdüzü’nde Zeynep Bastık sahne aldı
Yayınlama: 31.08.2024
0
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Sabah saatlerinde Çanakkale Zafer Meydanı ve Rölyef Alanı’nda çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalar; Beylik Pazar Alanı’ndan hareket eden ve Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda son bulan kortej yürüyüşü ile devam etti.

Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen korteje; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık’ın yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve binlerce vatandaş katıldı.

Beylikdüzü’nde Zeynep Bastık sahne aldı

“102 yıl sonra bugün, yine aynı kararlılık ve inançla mücadeleye devam ediyoruz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarındaki konuşmasında zaferin önemine dikkat çekerek, Türk milletinin azmi ve kararlılığına vurgu yaptı.

Beylikdüzü’nde Zeynep Bastık sahne aldı

Çalık, “Yeni Türk devletinin, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri burada atıldı. Ebedi hayatı burada taçlandırıldı. Bu sahada akan Türk kanları, bu semada uçuşan şehit ruhları, devlet ve cumhuriyetimizin ebedi muhafızlarıdır. İşte tam 102 yıl sonra bugün, yine aynı kararlılık ve inançla mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda özel olarak hazırlanan sahnede şarkıcı Zeynep Bastık, sevenleriyle buluştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.