Yeni Kodiaq’da dikkat çeken tasarım

Skoda, yeni nesil Kodiaq modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 4 Ekim’de yeni Kodiaq’ın örtüsünü kaldıracak olan Skoda, lansman öncesi aracın çizimlerini paylaştı.

Yeni Kodiaq’da dikkat çeken tasarım
Yayınlama: 28.09.2023
0
A+
A-

Yeni nesil Kodiaq, çok sevilen SUV modelinin tasarımını daha ileriye taşıyarakdaha güçlü bir ön bölüm, köşeli çamurluklar ve ikinci nesil TOP LED Matrix farlarıyla dikkat çekiyor. Yeni tasarım unsurlarıyla birlikte daha dinamik ve daha modern bir görünüme sahip olacak yeni Kodiaq, “Modern Solid” tasarım dilinin ilk unsurlarını adapte ediyor.

Yeni Kodiaq’da dikkat çeken tasarım

Aracın formunun fonksiyonellikle buluşmasını temsil eden bu tasarım dili, pratikliği ve geniş iç hacmi vurgulamasının yanı sıra dinamik tasarımıyla aerodinamik verimliliği de ileriye taşıyor.

Yeni tasarım unsurlarından biri ise D sütununda opsiyonel olarak tercih edilebilecek Koyu Krom renk olacak. Aracın arka bölümünde C şekilli ışıklandırma imzasının üst bölümü aracın orta kısmına kadar gelirken alt bölüm ise aracın genişliği boyunca uzanacak. Ortaya konumlandırılan yeni Skoda yazısı ise, ikinci nesil Kodiaq’ın güçlü duruşunu tamamlayacak.

Yeni Kodiaq’ın dünya prömiyeri, 4 Ekim Çarşamba günü 19:45 TSİ Skoda’nın YouTube kanalından ve Skoda Storyboard adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Yeni Kodiaq’da dikkat çeken tasarım


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.