Zelenski, Ukrayna’nın güneyi ziyaret etti

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna’nın güneyine bir ziyaret gerçekleştirerek, çeşitli temaslarda bulundu.

Zelenski, Ukrayna’nın güneyi ziyaret etti
Yayınlama: 20.10.2023
3
A+
A-

Zelenski, Ukrayna’nın güneyine ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, Kherson bölgesindeki sınır muhafızlarıyla konuştuğunu ve Devlet Sınır Muhafız Teşkilatı istihbaratının gününü tebrik ettiğini bildirdi.

Orduyla da görüşen Zelenski, Başkomutan Zaluzhny, Genelkurmay Başkanı Shaptala, Deniz Kuvvetleri Komutanı Sodol, Odesa operasyonel-stratejik gruplama Hnatov Komutanı ve Devlet Sınır Muhafız Teşkilatı Başkanı Deyneko ile bir araya geldi.

Zelenski, Mykolayiv bölgesindeki bir hastaneyi ziyaret ederek yaralılarla konuştuğunu da aktararak, “Hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, acil şifalar diliyorum. Sağlık görevlilerimize ve ambulans şoförlerimize hayat kurtardıkları için teşekkür ettim.” dedi.

Mykolayiv'de kış yaklaşırken insanların ve altyapının korunmasını tartıştıklarını kaydeden Zelenski, Ukrayna’nın zaferini yakınlaştırması için mücadele eden ve çalışan herkese teşekkür etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.