Başkan Bozkurt, muhtarlarla bir araya geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar ve aileleri için düzenlenen yemek programına katıldı.

Başkan Bozkurt, muhtarlarla bir araya geldi
Yayınlama: 20.10.2023
0
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar ve aileleri için yemek programı düzenledi.  Esenyurt Nikah Sarayı’nda düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, muhtarlar ve aileleri katıldı.  

Esenyurt’ta hayatını kaybeden muhtarlar ve Filistin’de hayatını kaybedenler için Kur’an tilavetinin yapıldığı programda Başkan Bozkurt, muhtarların gününü kutlayarak hediyelerini verdi. Programda, ilçede afetlere karşı yapılan çalışmaları anlatan Bozkurt: “Neredeyse yönetilmesi imkansız bir tablo devraldık. Bu tabloyu yönetilebilir hale getiriyoruz. Birçok aksaklık yaşadım. Birçok sorunla karşılaştım ama bugün bu sorunların yüzde 70’ini çözdük. Bundan sonrası daha kolay,” dedi.

Başkan Bozkurt, muhtarlarla bir araya geldi

“Türkiye’nin en nitelikli çalışmasını yapıyoruz”

İlçede doğal afetlerle ilgili yapılan çalışmaları da anlatan Bozkurt şöyle konuştu:

“Esenyurt'un depreme hazırlanması için Türkiye'nin en nitelikli çalışmasını yapıyoruz. Bir süre sonra sizleri de dahil edeceğim. Sizlerin desteğiyle hem halkımızın bilinçlendirilmesi için hem de vatandaşların yapılacak işin içinde bize katkı sunması için çalışmalar yapacağız. Göreve geldiğiniz günden itibaren Esenyurt'ta deprem anında müdahale edecek bir ekip oluşturduk.”

Başkan Bozkurt, ESAK birimindeki 22 kişinin akredite olduğunu ve eğitim verebilecek hale geldiğini belirterek, “250 civarında mahalle gönülleri eğitimi yapıldı, birçok okul ve camide tatbikatlar yapıldı. Prof. Dr. Naci Görür başkanlığında Deprem Çalıştayı’nı başlattık. Esenyurt'un büyük ölçüde zemin haritası çıkarıldı. İlgili kurumlarla görüşmeler yapıldı. Dolayısıyla Esenyurt'ta depremde nerede ne olacağını aşağı yukarı biliyoruz. İlçemizi depreme hazırlayacağız.” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.