Göknur Gıda, Logimat’ın paylarından satın aldı

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi A.Ş, Logimat Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti’nin paylarının yüzde 70’ini satın aldı.

Göknur Gıda, Logimat’ın paylarından satın aldı
Yayınlama: 19.10.2023
0
A+
A-

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi A.Ş, Logimat Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti'nin paylarının yüzde 70'ini satın aldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:

''Şirketimiz, bilişim sektöründe faaliyet gösteren Logimat Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi'nin (Logimat) paylarının yüzde 70'ini 2.458.180 TL bedelle mevcut pay sahiplerinden satın almıştır. Logimat, Ankara'da faaliyet göstermekte olup, müşterilerine başta kurumsal kaynak planlama yazılımlarının uygulanması olmak üzere iş süreçlerinin dijital ortamda yürütülmesi, ilgili yazımlarının geliştirilmesi, kurulması ve bakımı gibi konularda hizmet sunmaktadır. Şirketin sermayesi 3.510.000 TL olup, 31.12.2022 tarihi itibariyle aktif toplamı 6.031.037,17 TL ve özkaynakları ise 3.751.795,48 TL'dir. Logimat Ostim Teknoparkta faaliyet göstermekte olup, Teknoparklarla ilgili teşviklerden faydalanmaktadır. Şirketimiz, iş süreçlerinin verimliliğinin ve etkinliğinin artırılması amacıyla bilişim teknolojilerinin kullanılması ve kurumsal kaynak kullanımı yazılımlarının etkinliğinin artırılması gibi konularda Logimat'tan hizmet satın almayı planlamaktadır. Bu hizmet alımlarının neticesinde Şirketimiz operasyonlarını daha düşük maliyetle ve daha etkin bir şekilde sürdürmeyi hedeflemektedir. Logimat aynı zamanda diğer kurumsal müşterilerine bu alanlarda hizmet sunmaya devam edecektir.''


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.