Manisa’da “Temel Bilgisayar Eğitimi” tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin paydaşlarıyla yürüttüğü “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi” kapsamında düzenlenen Temel Bilgisayar Eğitimi tamamlandı.

Manisa’da “Temel Bilgisayar Eğitimi” tamamlandı
Yayınlama: 14.03.2026
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin dijital çağa uyumunu sağlamak ve istihdam olanaklarını güçlendirmek amacıyla yürüttüğü eğitim faaliyetlerine bir yenisini ekledi. 

Avrupa Birliği finansmanı, UNDP ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle hayata geçirilen proje çerçevesinde, Atatürk Gençlik Merkezi bünyesindeki Dijital Gelişim Merkezi’nde (DİGEM) verilen “Temel Bilgisayar Eğitimi” sona erdi. 

30 Kasım 2025’te başlayan ve toplam 36 saat süren yoğunlaştırılmış programda, gençlerin bilgisayar kullanım becerilerinin yanı sıra dijital okuryazarlık yetkinliklerinin de artırılması hedeflendi. 

Toplam 48 saat olarak planlanan ve 18-29 yaş arası gençlere yönelik düzenlenen eğitimler, haftalık 4 saatlik periyotlarla yüz yüze veriliyor.


EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.