İzmir Büyükşehir’den öğrencilere çamaşırhane ve nakliye hizmeti

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Eğitim Destekleri Şube Müdürlüğü, üniversite öğrencileri için çamaşırhane ve nakliye hizmeti veriyor.

İzmir Büyükşehir’den öğrencilere çamaşırhane ve nakliye hizmeti
Yayınlama: 29.09.2024
2
A+
A-

Bornova ve Çiğli’de faaliyet gösteren öğrenci çamaşırhanelerinin sayısı, Buca’da açılacak yeni çamaşırhane ile üçe çıkacak. Randevu sistemiyle çalışan çamaşırhanelerde deterjan, yumuşatıcı ve su giderleri İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çamaşırlar ücretsiz olarak yıkanıp kurutularak öğrencilere teslim ediliyor. Nakliye hizmeti kapsamında öğrenci belgeleriyle başvuru yapan öğrenciler, İzmir sınırları içerisinde olan taşınmalarda araç desteği alabiliyor. Her iki hizmet için https://bizvariz.izmir.bel.tr/ adresi üzerinden randevu oluşturulabiliyor.

İzmir Büyükşehir’den öğrencilere çamaşırhane ve nakliye hizmeti

Eğitim Destekleri Şube Müdürü Rahşan Polat, “Üniversite öğrencilerimizin yaşamlarını kolaylaştıran çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Bornova ve Çiğli’deki iki öğrenci çamaşırhanemiz var. Üçüncü çamaşırhanemizin de Buca’da açılması planlanıyor. Ayrıca öğrencilerimize nakliye hizmeti de sağlıyoruz. Öğrencilerimiz, çamaşır hizmeti için haftada bir defa, nakliye hizmeti için yılda bir defa randevu alabiliyor. Bu hizmetlerimiz tamamen ücretsiz. Öğrencilerimizin sadece randevu almaları yeterli” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.