Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bağımlılığa değil, yaşama sarıl

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeşilay Genel Merkezi’nde, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen bir toplantı katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bağımlılığa değil, yaşama sarıl
Yayınlama: 27.09.2024
1
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Yeşilay Genel Merkezi’nde, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen bir toplantı katıldı.

Yılmaz, toplantıda; Türkiye’de zararlı alışkanlıklara karşı yürütülen çalışmalar ve bu alışkanlıklarla mücadelede gelinen son noktaları ve Yeşilay’ın faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Toplumun zararlı alışkanlıklardan korunması ve bağımlılıkla daha etkin mücadele edilmesi için, Yeşilay’ın faaliyetlerinin toplumun tüm kesimleri tarafından daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurgulan Cumhurbaşkanı Yardımcısı “Bağımlılıkla mücadelenin ve rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra, koruyucu ve önleyici hizmetler alanında; kamu, özel sektör ve STK’ların koordinasyon içinde çalışması günümüzde çok daha mühim hale gelmiştir.” dedi.

2024-2028 dönemini içerecek tütün, uyuşturucu ve davranışşal bağımlılıklarla mücadele edecek eylem planlarının, bu konudaki kararlılığın en somut göstergesi olacağının atlını çizen Cevdet Yılmaz, şunları kaydetti:

“Toplumumuzu ve gençlerimizi, bilimsel yöntemler ışığında zararlı alışkanlıklardan korumak için mücadele eden; koruyucu, önleyici ve rehabilite edici tedbirlerle halk sağlığı için çalışmalarını titizlikle yürüten Yeşilay yöneticilerimize ve çalışanlarına gayretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bağımlılığa değil, yaşama sarıl.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.