Enstitü İstanbul İSMEK’te başvurular 2 Eylül’de başlayacak

İstabul’un 38 ilçesinde ücretsiz eğitim hizmeti sunan Enstitü İstanbul İSMEK’te 2024-2025 dönemi için başvurular 2 Eylül’de başlayacak.

Enstitü İstanbul İSMEK’te başvurular 2 Eylül’de başlayacak
Yayınlama: 31.08.2024
1
A+
A-

Enstitü İstanbul İSMEK, 2024-2025 eğitim dönemi için kapılarını İstanbullulara açmaya hazırlanıyor. Toplam 38 ilçede, 152 noktada İstanbul halkına ücretsiz eğitim hizmeti sunan Enstitü İstanbul İSMEK’te yeni dönem heyecanı yaşanıyor. Mesleki eğitimlerden kişisel gelişime, yabancı dillerden zanaat ve sanata kadar geniş bir yelpazede eğitim veren Enstitü İstanbul İSMEK’te 2024-2025 dönemi kayıtları 2 Eylül’de başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Göz nurumuz” dediği ve önümüzdeki 5 yılda daha güçlü bir seviyeye çıkarılacağını söylediği Enstitü İstanbul İSMEK’te eğitimler ise 16 Eylül’de başlayacak.

Enstitü İstanbul İSMEK’te başvurular 2 Eylül’de başlayacak

Enstitü İstanbul İSMEK, İstanbullulara yeni dönemde “mesleki ve teknik”, “kişisel gelişim”, “güzel sanatlar” ile “el sanatları ve zanaat” olmak üzere 4 dalda, 23 alanda bin 400’e yakın programda ücretsiz eğitim hizmeti sunacak.

2024-2025 eğitim döneminde İstanbulluları, tercih edebilecekleri yeni pek çok eğitim programı bekliyor. “nitelikli kahve demleme teknikleri ve Latte Art”, “atalık unlardan ekmek yapım teknikleri”, “dönem makyajı uygulamaları”, “bir ressam bir resim (Van Gogh)” ve “Salsa 1-2 seviye” programları, yeni dönemin dikkat çeken eğitimleri arasında yer alıyor.

Enstitü İstanbul İSMEK’te başvurular 2 Eylül’de başlayacak

Enstitü İstanbul İSMEK, 2024-2025 eğitim dönemine yeniliklerle giriyor. Yeni dönemde Beylikdüzü Zübeyde Ana Yaşam Merkezi ve Beykoz Anadolu Kavağı eğitim merkezleri, İstanbulluların hizmetinde olacak.

Enstitü İstanbul İSMEK Uzaktan Eğitim Merkezi’nde, 2024-2025 eğitim döneminde 100’ü yeni eğitim programı olmak üzere 450’ye yakın programın; canlı eğitim, etkileşimli & video eğitim ve harmanlanmış eğitim yöntemiyle sunulması planlanıyor. Ayrıca CISCO, Canva, Poly Pattern, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve AKOM gibi paydaşlarla istihdam odaklı iş birlikleri gerçekleştirilecek.

Enstitü İstanbul İSMEK’te başvurular 2 Eylül’de başlayacak

Gelişimi, ilerlemeyi, bireysel ve toplumsal faydayı odağına alan Enstitü İstanbul İSMEK, İstanbulluların ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda her yıl yeni programlar geliştiriyor. Nitelikli eğitimlerine isteyen herkesin ulaşabilmesi adına yeni dönemde, yeni adımlar atılacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.